Aftenmenu
Forretter
-
1. Scampi a la Beatrice 109,-
Hvidløgs ristede tigerrejer, flamberet med Pernod cognac
-
2. Pepata Di Cozze: 109-
Muslinger dampet i hvidvin, let hvidløg og grønsager
-
3. Bruschetta mista 89,-
3 ristet brød med forskellige toping
-
4. Carpaccio af oksemørbrad 109,-
Permisan, olivenolie, ristede mandler, frisk salat og hjemmebagte brød
-
5. Insalata Caprese 79,-
Tomat, mozzarella ost, basilikum, oliven olie med frisk hjemmebagt brød
Hovedretter
-
1. Saltinbocca 199,-
Kalvefilet tilberedt i hvidvin, parmaskinke, smeltet mozeral ost, serveres med spinat og dagens kartofler
-
2 Entrecôte 199,-
250 gr. Entrecôte på gril, smør stegte grønsager, dagen kartofler, hertil krydder smør.
-
3. Ribeye 230,-
Ekstra large grillet ribeye med rødvin sauce, grønsager saute og dagens kartofler.
-
4 Lakse filet 199,-
Grillet laksefilet, på bunden af spinat og dagens kartofler.
-
5. Klassisk burger 129,-
200 gr hjemme formet hakketbøf serveres i rustic burgerbolle med bacon, ost, salat, tomat, agurk, løg, dressing og pommes frites
Pizza
Ekstra tynd ekstra sprød italiensk pizza.
-
61. Margherita 79,-
Tomat og ost.
-
62. Al Prosciutto 107,-
Tomat, ost og skinke.
-
63. Carpricciosa 121,-
Tomat, ost , skinke, champignon og artiskokker
-
64. Salame 117,-
Tomat, ost, løg og pepperoni.
-
65. Lazio 121,-
Tomat, ost, skinke, oksekød.
-
66. Mexicana 124,-
Tomat, ost, oksekød, bacon og jalapeno.
-
67. Hawai 121,-
Tomat, ost, skinke, og ananas.
-
67. Hawai 121,-
Tomat, ost, skinke, og ananas.
-
68. Vegetariana 121,-
Tomat, ost, løg, oliven, peberfrugt, champignons.
Pasta
-
7. Pasta fruti di mare 119,-
Seafood pasta med rejer, muslinger , krebsehaler og blæksprutte, tomat sauce..
-
8. Pasta vegetariana 119,-
Pasta med årstiders grønsager, tomat sauce.
-
9. Pasta carbonara 119,-
Pasta med bacon og løg tilsmagt fløde.
-
10. Ravioli 129,-
Ravioli vendt i tomatsauce med spøddt grønt og kylling bryst